In de media

null

In Managementboekmagazine

Ik werd geïnterviewd door Managementboek Magazine toen mijn boek Cultuurdingetje, hè ... net uit was. Een interview over cultuurverandering en de kunst van verliezen.In Van Duuren Magazine

Voor mijn uitgever Van Duuren Media schreef ik een artikel over cultuurverandering. Over plakkende organisatiecultuur, ook tijdens het schrijven van mijn boek Cultuurdingetje, hè ....

Waarom een huis vol competentie, betrokken, ervaren mensen soms werkelijk helemaal niks uitmaakt voor een organisatiecultuur en waarom het allemaal zo lang duurt, die cultuurverandering. En waarom ik fan ben van geschiedenislessen in organisaties.

null

In PW Magazine

In dit interview sprak ik met Jennifer Lijcklama à Nijeholt over het geheim van cultuurverandering. Ik sprak met haar over de vraag die bijna nooit wordt gesteld over cultuurverandering maar een wereld van verschil kan maken. Over HR-onderwerpen en de invloed van Hr-professionals bij cultuurverandering.


In MT/Sprout

Karin Swiers schreef een review over mijn boek Cultuurdingetje, hè. Over oude organisatiecultuur die ooit ergens een hele goede oplossing voor was en dat zelfs de hardnekkigste cultuur te draaien is.

logo-managementsite

In ManagementSite

Ik schreef een artikel over grensoverschrijdend gedrag en pesten voor ManagementSite. Het artikel kwam in de top 5 van best gelezen artikelen van 2022!


In NVP netwerk

Pieter Pulleman interviewde Marcia Goddard en mij over cultuurverandering. Over werkgeluk onder andere. Aangezien Marcia een expert is op het gebied van klinische neuropsychologie en ik systemisch kijk, hadden we trek in een mooie clash van perspectieven. Gek genoeg waren we het vaak met elkaar eens!

nvp-cultuurverandering