Inspiratiewandeling diversity & inclusion


WAT?

Een inspiratiewandeling. In Burgers' Zoo in Arnhem. Door Eric de Blok. Over diversity & inclusion. Voor een natuurlijke blik op dit populaire èn gevoelige thema. Omdat je ongelofelijk veel kunt leren van hoe de natuur dat al miljoenen jaren regelt, die diversiteit en inclusie.

Voor wie?

Speciaal voor jou als je d&i een warm hart toedraagt. Omdat je wel eens wilt zien wat de natuurlijke versie is van diversiteit en inclusie. Ook als je het een ingewikkeld onderwerp vindt. Of er - soort van, eigenlijk, best wel, soms - een beetje jeuk van krijgt. Zeker als je je wel eens afvraagt of 'we' er soms naast zitten.


Laat je gidsen door Eric in de dierentuin, doe inspiratie op, lekker buiten. En loop een beetje risico dat je volstrekt in de war de dierentuin verlaat. Omdat niet alles klopt van wat je denkt, hoopt of vindt over dit onderwerp. 

OVER ERIC DE BLOK

Eric is zoöloog, bioloog en organisatiekundige. Hij heeft zijn hart verpand aan de vertaling van de natuur naar organisatiethema's. Hij loopt met je door de dierentuin - of gewoon door willekeurig welk bos - en laat je letterlijk zien hoe leiderschap werkt bij de stokstaartjes (compleet anders dan horizontaal). Hoe vleermuizen luisteren (en wij niet). Hoe communicatie is geregeld bij mieren (en wij vergeten).

En hoe natuurlijk veranderen echt kan maar geen happy clappy aangelegenheid is die wij er graag van maken.


Ik ben fan van hem.

Eric de Blok

Praktische zaken en kosten

  1. Eric verzorgt  de inspiratiewandeling op 15 december 2023 (bijna vol).
  2. De wandeling vindt plaats in Burgers' Zoo in Arnhem van 13:30 tot 17:00 uur.
  3. De wandeling kost € 195,- per persoon, inclusief toegang à € 26,50 en koffie of thee, exclusief 21% BTW.